Diensten

Wij helpen MKB-bedrijven om te verduurzamen. Niet alleen omdat ze moeten, maar ook omdat ze een positieve impact willen maken. Wij geloven in een samenleving die meer geeft dan neemt, aan de wereld en aan elkaar. Voor de lange termijn bijdragen aan een financieel gezonde economie is het doel. Dit doen we door mkb-bedrijven te ondersteunen bij de strategie, bedrijfsvoering en implementatie van hun duurzaamheidsbeleid. Hands-on, geen luchtfietserij. Wij gaan voor sustainable excellence.

Inventarisatie

Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, willen we het bedrijf beter leren kennen. Dat doen we door een uitgebreide inventarisatie uit te voeren. Hiermee brengen we in kaart hoe het bedrijf georganiseerd is en wat de stand van zaken is.

WAT HOUDT DIT IN?

• De inventarisatie bestaat uit twee sessies.
• We bepalen welke onderwerpen het meest van toepassing zijn.

Strategiebepaling

Waar wil je in de toekomst staan met je bedrijf? En hoe past duurzaamheid daarin? Om zo goed mogelijk grip te krijgen op deze vragen, gaan we in dit programma aan de slag met strategievorming.

WAT HOUDT DIT IN?

• We gaan in op het systeem dat we hebben gemaakt in de eerste sessie.
• We concretiseren waar je als bedrijf uiteindelijk naartoe wil werken.

Implementatie

Onze implementatie-aanpak begint met een diepgaand inzicht in de duurzaamheidsvisie van onze klanten.

WAT HOUDT DIT IN?

• Na bepaling van de strategie gaan we over tot actie.

Normen en certificeren

Maatschappelijk verantwoord ondernemen, ecologie, het milieu en toekomstgericht handelen valt onder dezelfde noemer: duurzaamheid.

WAT HOUDT DIT IN?

• We helpen je om de gewenste normen en certificeringen te behalen én te behouden.

Monitoring

Duurzaam ondernemen is niet alleen een trend; het is de sleutel tot succes in het moderne bedrijfsleven. Voor MKB-bedrijven die streven naar een positieve impact op de wereld is het monitoren van duurzaamheidsprestaties essentieel. Ontdek de kracht van onze geavanceerde monitoringoplossingen.

WAT HOUDT DIT IN?

• Realtime gegevens
• Zakelijke kansen