Over ons

Moodwill is opgericht door Eva Nijeboer, Harold Kuijten en Peter de Witte.

Moodwill richt zich op het ondersteunen van mkb-bedrijven. We begeleiden bij strategievorming, bedrijfsvoering en implementatie. Dit doen we op een manier die niet alleen winstgevend is op korte termijn, maar ook een duurzame positieve bijdrage levert aan de samenleving op lange termijn. We geloven dat deze bedrijven de potentie hebben om niet alleen financieel succesvol te zijn, maar ook om het verschil te maken in de wereld om ons heen.

Onze missie

We geloven in een betere wereld, vandaag en in de toekomst. Ons streven is niet alleen het bevorderen van een financieel gezonde economie, maar ook het creëren van een blijvende positieve impact op de samenleving en het ecosysteem. Wij zijn ervan overtuigd dat de sleutel tot duurzaam succes ligt in de kracht van het midden- en kleinbedrijf (mkb).

Onze aanpak is gebaseerd op nauwgezette strategieën die niet alleen de groei van individuele bedrijven bevorderen, maar ook aansluiten bij een groter geheel. Een geheel waarin economie, maatschappij en milieu in harmonie samenkomen. Wij begrijpen dat financiële gezondheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid hand in hand kunnen gaan.

We zien onszelf niet alleen als adviseurs, maar als partners in de reis naar duurzaam succes. Samen met onze klanten streven we naar een wereld waarin bedrijven niet alleen floreren, maar ook bijdragen aan het welzijn van de samenleving en het behoud van ons kostbare ecosysteem.

Neem contact op met ons en ontdek hoe we samen een verschil kunnen maken.
Moodwill:Samen bouwen we aan een betere toekomst!

EVA NIJEBOER

Co-founder

PETER DE WITTE

Co-founder

HAROLD KUYTEN

Co-founder

Over Eva

Eva Nijeboer heeft zich na haar studie Sustainable Business and Innovation gericht op de transitie naar een netto positieve samenleving. Zo werkt ze aan het opzetten van circulaire ketens, maar ook als aanjager van meer bewustwording rondom duurzaamheid. Ze vindt het heerlijk om zich vast te bijten in casussen waar sociale en technische aspecten aan bod komen. Door haar interdisciplinaire kijk weet ze goed zaken aan elkaar te verbinden en te komen tot breed gedragen oplossingen.

Over Harold

Harold Kuyten is na zijn studie Technische Bedrijfskunde al snel terecht gekomen in de wereld van normeren en certificeren. In zijn rol van directeur en eigenaar van meerdere bedrijven is hij gewend om de taal van de ondernemer te spreken. Dagelijks ziet hij hen worstelen met hun duurzaamheidsvraagstukken en -uitdagingen. Met zijn kritische blik helpt hij om duidelijke keuzes te maken en woorden om te zetten in daden waarbij de balans tussen ‘moeten’ en ‘willen’ nooit uit het oog wordt verloren. Sustainable excellence als businessmodel!

Over Peter

Peter de Witte is gezondheidswetenschapper en heeft zich de laatste zes jaar als directeur van Innovatiehuis de Peel beziggehouden met duurzame strategieën. Hij is verbinder en netwerker en brengt ondernemerschap en conceptuele aanpak van duurzaamheidsvraagstukken bij elkaar. Hij is een inspirerend gesprekspartner voor mkb-ondernemers en gelooft dat een duurzame aanpak geen last is, maar juist een enorme kans.